Марина Клименко
Кожен раз, коли бармен помиляється, народжується новий коктейль
Главная страница
Виховна робота
Література
ДКА група 06-18
група 06-18 "Організація обслуговування клієнтів"
група 04-17 "Устаткування ПРГ"
група 10-18
група 06-18 Технологія приготування та кулінарна характеристика напоїв та закусок
09-19 Технологічне обладнання (офіціант 3р)
03-20 Організація обслуговування (МРО 4 р)
09-19 Організація обслуговування (офіціант 3р)
09-19 Основи маркетингу та менеджменту (офіціант 3 р.)
03-20 Технологія приготування напоїв (МРО 4 р)
03-20 Управління персоналом у системі обслуговування (МРО 4р)
03-20 Торгово - технологічне обладнання (МРО 4 р)
Гурток "Флейринг"
Продовжуєм вивчати флейринг!
Не забуваємо!
. Повторюємо вправи протягов кожного дня по декілька годин.
Види флейрингу- баланс пляшки
Наливання в русі
Урок
Урок
Урок
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий