група 06-18 Технологія приготування та кулінарна характеристика напоїв та закусок


16.03.20  Урок № 5-6 
Практична робота № 2
"Приготування та подача оригінальних коктейлів".
Термін виконання з 16.03.20 по 18.03.20
Інструкційна карта

Підготувани звіт



17.03.20  
Урок № 7 
Визначення групового змішаного напою. Формули побудови групових змішаних напоїв. Різновиди групових змішаних напоїв за способом подачі (холодні, гарячі).
Теоретична частина

Д/з 
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 473-481.  Дати відновіді на контрольні питання. Підготувати технологічні картки. 

18.03.20
Урок № 8
Практична робота №3  
Приготування та подача групових змішаних напоїв.


 Підготувати звіт

23.03.20 
Урок № 9

Практична робота №3
 Приготування та подача групових змішаних напоїв.
Інструкційна картка
Підготувани звіт


Урок № 10
 Кулінарна характеристика холодних закусок з риби з використанням сировини делікатесної групи. Кулінарна характеристика холодних закусок з морепродуктів, їх харчова цінність.
Теоретична частина
 Д/з 
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.359-365 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з риби та морепродуктів"



Урок № 11

Практична робота №4
  Приготування холодних закусок з риби та морепродуктів

Рецепти страв та закусок
Підготувати звіт




24.03.20
Урок № 12
 Холодні закуски з мяса, класифікація холодних мясних закусок за способами теплової обробки.

Холодні закуски з мясних гастрономічних продуктів (шинки, ковбаси, ростбіфа, свинини, телятини), відвареної домашньої птиці, дичини
 Теоретична частина
Д/з 
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з мяса, з мясних гастрономічних продуктів "



Урок № 13

Практична робота №5
Приготування  та подача холодних закусок з мяса та птиці.
Інструкційна картка

Підготувати звіт


Урок № 14
 Кулінарна характеристика гарячих закусок з риби та морепродуктів, мяса, грибів, овочів, жульєна з птиці та дичини, грибів у сметані та ін. Кулінарна характеристика гарячих закусок, які готуються в грилях, барбі-кю, пароконвектоматах. 
Теоретична частина
https://studfile.net/preview/8110362/ 

Д/з 
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "гарячі закуски з мяса, з риби "




25.03.20
Урок № 15-16

Практична робота №6
Приготування та подача гарячих закусок та закусок з яєць
Інструкційна картка
Рецепти

Підготувати звіт 

Комментариев нет:

Отправить комментарий