16.03.20 Урок № 5-6
Практична робота № 2
"Приготування та подача оригінальних коктейлів".
18.03.20
Урок № 8
Підготувати звіт
23.03.20
Урок № 9
Приготування та подача групових змішаних напоїв.
Урок № 11
Приготування холодних закусок з риби та морепродуктів
Рецепти страв та закусок
Підготувати звіт
24.03.20
Урок № 12
Холодні закуски з м’ясних гастрономічних продуктів (шинки,
ковбаси, ростбіфа, свинини, телятини), відвареної домашньої птиці, дичини
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з м’яса, з м’ясних гастрономічних продуктів "
Урок № 13
Приготування та подача холодних
закусок з м’яса та птиці.
Інструкційна картка
25.03.20
Урок № 15-16
Приготування та подача гарячих закусок та закусок з яєць
Термін виконання з 16.03.20 по 18.03.20
Інструкційна карта
Підготувани звіт
17.03.20
Урок № 7
Визначення групового змішаного напою. Формули побудови групових змішаних напоїв. Різновиди групових змішаних напоїв за способом подачі (холодні, гарячі).
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 473-481. Дати відновіді на контрольні питання. Підготувати технологічні картки.
Підготувани звіт
17.03.20
Урок № 7
Визначення групового змішаного напою. Формули побудови групових змішаних напоїв. Різновиди групових змішаних напоїв за способом подачі (холодні, гарячі).
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 473-481. Дати відновіді на контрольні питання. Підготувати технологічні картки.
18.03.20
Урок № 8
Практична робота №3
|
Приготування та подача групових змішаних напоїв.
Підготувати звіт
23.03.20
Урок № 9
Практична робота №3
|
Інструкційна картка
Підготувани звіт
Урок № 10
Кулінарна характеристика холодних закусок з риби з використанням сировини делікатесної групи. Кулінарна характеристика холодних закусок з морепродуктів, їх харчова цінність.
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.359-365 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з риби та морепродуктів"
Підготувани звіт
Урок № 10
Кулінарна характеристика холодних закусок з риби з використанням сировини делікатесної групи. Кулінарна характеристика холодних закусок з морепродуктів, їх харчова цінність.
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.359-365 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з риби та морепродуктів"
Урок № 11
Практична робота №4
|
Рецепти страв та закусок
Підготувати звіт
24.03.20
Урок № 12
Холодні закуски з м’яса,
класифікація холодних м’ясних закусок за способами теплової
обробки.
Теоретична частина
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів" ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "холодні закуски з м’яса, з м’ясних гастрономічних продуктів "
Урок № 13
Практична робота №5
|
Інструкційна картка
Підготувати звіт
Урок № 14
Кулінарна характеристика гарячих закусок з риби та морепродуктів, м’яса, грибів, овочів, жульєна з птиці та дичини, грибів у сметані та ін. Кулінарна характеристика гарячих закусок, які готуються в грилях, барбі-кю, пароконвектоматах.
Теоретична частина
https://studfile.net/preview/8110362/
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "гарячі закуски з м’яса, з риби "
Урок № 14
Кулінарна характеристика гарячих закусок з риби та морепродуктів, м’яса, грибів, овочів, жульєна з птиці та дичини, грибів у сметані та ін. Кулінарна характеристика гарячих закусок, які готуються в грилях, барбі-кю, пароконвектоматах.
Теоретична частина
https://studfile.net/preview/8110362/
Д/з Опрацювати матеріал, оформити конспект. Пдручник В.С. Доцяк "Страми, закуски, напої, десерти барів і буфетів"ст. 321-324, ст.365-372 підготувати дві технологічні еартки "гарячі закуски з м’яса, з риби "
25.03.20
Урок № 15-16
Практична робота №6
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий