09-19 Організація обслуговування (офіціант 3р)

 Під час вивчення данного курсу ми будемо користуватись підручниками:

1. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.:[для вищ. навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
 2. Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [текст] підручник / / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич – К.: «Центр учбової літератури», 2013. – 304 с.
3. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. - К.: Центр учбової літератури, 2009
 4. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства. 2-го вид. Навч. посіб. К.: Центр учбової літератури; 2010. - 280 с.
5. С.Г. Кравець Організація і техніка обслуговування - К.: Інститкт  професійно - технячної освіти НАПН України, 215. - 202 с.
6. Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.

7. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів. -К. "А.С.К.", 2000.
та інші підручник, посібники, інтернет ресурси  
8.Грігорій Дудов "Вдео уроки"


03.04.20
Тема 1. Мета та завдання предмету. Ресторанне господарство,   основні завдання,  перспективи розвитку.

Урок № 1  
Тема: Навчально-виховне завдання і структура предмету. Заклади ресторанного господарства,  їх основні завдання, перспектива розвитку

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 11-14

Архіпов В.В: https://tourism-book.com/pbooks/book-57/ua/chapter-2112/ 

https://lektsii.org/5-77169.html
Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.

06.04.20
 Урок № 2   
Тема: Ознайомення з кваліфікаційною характеристикою і програмою з професії. Соціально-економічне і народногосподарське значення професії.




Опрацювати підручник (5. Сало Я.М.) 
https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3150/ 

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Підготувати презентацію на тему: "Вимоги до офіціанта"



Тема 2. Основні типи закладів ресторанного господарства.

Урок № 3
Тема: Класифікація закладів ресторанного господарства.

 Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 16-19
https://pidruchniki.com/10561127/turizm/klasifikatsiya_zakladiv_restorannogo_gospodarstva 
Презентація
http://www.myshared.ru/slide/459365/

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Підготувати презентацію на тему "Класифікація закладів ресторанного господарства" 
Дати відповіді на питання в Google класі.

Урок № 4
Тема: Характеристика барів, кафе, закусочних.
https://studopedia.su/13_33768_harakteristika-tipiv-zrg-bariv-kafe-zakusochnih.html

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 21-24
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Підготувати презентацію на тему "Види барів" або "Різновиди кафе"

Урок № 5
Тема: Характеристика ресторанів, класи ресторанів. Види послуг, які надають заклади ресторанного господарства.
https://studopedia.su/13_33769_harakteristika-restoraniv-klasi-restoraniv.html 
https://studopedia.su/13_33770_klasifikatsiya-restoraniv.html 
  
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 19-21
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.


Урок № 6 
Тема:  Принципи розміщення сітки закладів ресторанного господарства. Правила роботи заклади ресторанного господарства.
https://helpiks.org/7-41285.html 

 Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 25-27
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. 
 Пройти тест в Google класі (Обов`язково!)

 
Урок № 7 
Тема:  Структура управління ресторану. Права та обов’язки працівників ресторану.
https://lektsii.org/5-77179.html
Д/з Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. 

Урок № 8
Тема: Узагальнюючий урок тем № 1,2
Нагадую всім пройти тестування в Google класі

Тема 3. Виробничі приміщення, їх характеристика, обладнання
Загальна презентація до теми




Урок № 9

Тема: Цехова та безцехова структура виробництва.
Опрацювати підручник (5. С.Г. Кравець) ст. 21-24


https://lektsii.org/5-77181.html
https://lektsii.org/5-77182.html

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дати відповіді на питання.
Контрольні питання:
1. Дайте визначення цех - це...
2. Технологічна лінія - це
3. Дайте порівняльну характеристику чим відрізняється цех від технологічної лінії?
4. Які підприємства мають цехову структуру виробництва?
5. Які підприємства мають безцехову структуру виробництва?

Урок № 10
Тема: Характеристика технологічного процесу. Організація роботи заготівельних цехів, доготівельних цехів.
https://pidruchniki.com/1566021243443/turizm/organizatsiya_virobnitstva
https://studfile.net/preview/5152708/page:3/
https://poznayka.org/s41675t1.html
Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дати відповіді на питання.
Контрольні питання


07.04.20
Урок № 11
Тема: Організація складського господарства. 
Організація виробництва - Гриньова В.М. - 11.2
https://studopedia.com.ua/1_134220_organizatsiya-skladskogo-gospodarstva.html

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дати відповіді на питання.
Контрольні питання

Урок № 12
Тема: Вимоги та характеристики приміщень закладів ресторанного господарства.
https://studopedia.org/4-185955.html
https://helpiks.org/7-41284.html
Опрацювати підручник (5. С.Г. Кравець ) ст. 25-27

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дати відповіді на питання.
Контрольні питання


08.04.20

Тема 4. Торгівельні приміщення, їх характеристика, обладнання


Урок № 13
Тема: Види торгівельних приміщень: вестибюль з гардеробом, зала чекання (аванзала), торгівельна і банкетна зали. Їх призначення, обладнання і вимоги до оформлення.
Приміщення для споживачів
https://pidruchniki.com/12810419/turizm/primischennya_dlya_spozhivachiv

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Підготувати презентацію на тему: "Види торгівельних приміщень".



Урок № 14
Тема: Торгівельна зала – основне приміщення ресторану, її розміщення і зв’язки з виробничими цехами, сервізною і мийною столового посуду, буфетом

Вимоги до оформлення приміщень
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 30-35
Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, пройти тестування в Google класі. Підготувати презентацію на тему  " Оформлення торгівельної зали"


09.04.20
Урок № 15
Тема: Підсобні приміщення: сервізна та мийна столового посуду. 
https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3138/

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, пройти тестування в Google класі


Урок № 16
Тема: Правила миття столового посуду, приборів. Зв’язки мийної і сервізної з виробничими приміщеннями та торговими
https://studopedia.su/13_33790_pitannya-dlya-samoperevirki.html





Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.  Підготувати презентацію по темі  "Підсобні приміщення".



10.04.20
Урок № 17

Тема: Роздавальні
Теоретична частина
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 35-42
Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект



Урок № 18 
Узагальнюючий урок 
Контольний тест 
Д/з повторити матеріал.



Тема 5. Організація процесу підготовки залів до обслуговування згідно з вимогами

Урок № 19
Тема: Значення  правильної організації  підготовки торгового залу до обслуговування відвідувачів. Вимоги до прибирання приміщень.
Конспект
Прибирання приміщення
Організація робочого місця
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 86-87
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.
Контрольний тест в Google класі



13.04.20
Урок № 20
Тема: Розміщення обідніх столів і стільців. Вплив конфігурації зали, розміщення колон, естради, дверей на розміщення столів і стільців. Ширина проходів і прохід між столами. Перевірка стійкості меблів. Міри усунення недоліків. Правила і порядок підготовки квітів при складанні букетів, композицій.
Теорнтична частина
Розміщення меблів
RestСon - Дизайн ресторанов, кафе, баров, фаст-фуд. www.restcon.ru
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 87-89
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.
Контрольний тест в Google класі.



Тема 6. Вивчення необхідного обладнання, меблів, посуда, приборів, білизни

Урок № 21
Тема: Види меблів, які використовують у торговому залі
Теоретична частина
https://lektsii.org/5-77191.htmlYUG: СОВРЕМЕННЫЙ РЕСТОРАН В ОДЕССЕ С ВИДОМ НА МОРЕ | Mayer Trade

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 42-45
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати тест в Google класі. Підготувати презентацію на тему " Види меблів, які використовують в залі"



Урок № 22
Тема: Столовий посуд і його види: порцеляновий, фаянсовий, його форми, розміри, призначення.
Конспект
https://lektsii.org/5-77196.htmlЕлітний чеський фарфор Thun ціни від виробника, відгуки покупців ...
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 46-52
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.
Квест кімната має три завдання, після відповіді на які відкриються двері, Для отримання оцінки необхідно пройти квест і тестування.


Урок № 23
Тема: Столовий посуд і його види: кришталевий, скляний, його форми, розміри, призначення.
Теоретична частина
https://lektsii.org/5-77201.htmlСкляний посуд Київ купити посуд із скла Київ Україна - Posudoff.com.ua

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 62-67
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект.
виконати тест в Google класі. Підготувати презентацію на тему " Асортимент столового посуду", " Асортимент скляного посуду"



Урок № 24
Теме: Металевий посуд, його форми, розміри, призначення.





Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 54-57
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати тест в Google класі.



Урок № 25
Тема: Характеристика і призначення приборів індивідуального використання та додаткових приборів.




Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 58-61
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати тест в Google класі.



Урок № 26
Тема: Столова білизна, яка застосовується в закладах ресторанного госпобарства і її характеристика.
Теоретична частина
Презентація
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 71-73

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати тест в Google класі.



Урок № 27-28
Практична робота № 1
Складання полотняних серветок.
Підготувати звіт. Скласти три інструкційно - технологічні картки складання серветок з (трьох) різних позицій.



14.04.20
Урок № 29
Узагальнюючий урок
Тематичний тест
Д/з повторити пройдений матеріал



Тема 7. Вивчення меню і прейскурантів
Урок № 30
Тема: Меню. Призначення меню. Види меню: меню “аля-карт” (з вільним вибором), денного раціону, чергових страв, порційних страв, комплексних обідів (“табл-дот”), меню спеціальних видів обслуговування (прийомів, бенкетів, від Шефа, сезонних, тематичних   і т.д.).
Презентація
Теоретична частина
Види меню
 
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 75-79
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Підготувати презентацію "Різновиди меню", скласти порівняльну  таблицю. Контрольні питання


Урок № 31
Тема: Асортиментний мінімум. Порядок розміщення закусок та страв з урахуванням послідовності їх подачі. Сезонні та фірмові страви в меню.
Теоретична частина
Дизайн меню
https://blog.khorzov.com/2017/09/27/kakoe-menu-luchshe-rabotaet-s-foto-ili-bez/

Швидке меню. як це працює
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 79-83
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  тест в Google класі. Скласти комплексне меню сніданку, обіду. Роботу надіслати.



15.04.20
Урок № 32
Тема: Прейскурант. Призначення і зміст прейскуранту. Послідовність розміщення в прейскуранті вино-горілчаних виробів, напоїв, кондитерських і тютюнових виробів.
Теоретична частина
https://studfile.net/preview/5152418/page:4/
Презентація Дипломная работа: Удосконалення надання послуг в ресторані "Не ...
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  тест  в Google класі.




16.04.20
Урок № 33 - 34
Практична робота № 2
Вивчення меню та прейскурантів. Вправи по складанню меню та прейскурантів.

Підготувати звіт. Роботу надіслати в Google класі.
 Д\з. Повторити матеріал.



17.04.20
Тема 8. Отримання посуду, приборів, столової білизни, підготовка до обслуговування

Урок № 35 
Тема: Одержання столової білизни, посуду і приборів. Перевірка якості. 
Теоретична частина
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 92-93

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  тест в Google класі.



Урок № 36
Тема: Способи полірування посуду та приборів. Способи додаткового протирання посуду і приборів


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  завдання в Google класі.



Тема 9. Здійснення попередньої сервіровки столів

Урок № 37
Тема: Правила і порядок підготовки спецій і приправ. Види спецій і приправ. Зберігання і вимоги до якості спецій і приправ


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект дати відповіді на контрольні питання   в Google класі. Підготувати презентацію на тему "Підготовка та оформлення спецій"


21.04.20

Урок № 38
Тема: Способи накривання столів скатертинами і заміна скатертин
Теоретична частина
Презентація


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 93 -95


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, Скласти схеми послідовності накривання столу скатертиною ( 2 способи) Контрольні питання в Google класі

Урок № 39
Тема: Загальні правила і послідовність сервірування столів в залежності від типу підприємства. Види сервіровки. Вимоги до сервіровки столів і техніка сервірування.
Теоретична частина



Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст.  93-100


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  завдання в Google класі.




Урок № 40
Тема: Попередня та додаткова сервіровки столів до сніданку. Підбір посуду,  приборів і столової білизни для даного виду обслуговування. Схеми сервіровки столів.
Теоретична частина
Презентація


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 93-100

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати  завдання  в Google класі.


Урок № 41
Тема: Попередня та додаткова сервіровки столів до обіду. Підбір посуду,  приборів і столової білизни для даного виду обслуговування. Схеми сервіровки столів.
Теоретична частина


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 93-100

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати  завдання в Google класі. Підготувати презентацію на тему " Сервірування столу до обіду"



22.04.20
Урок № 42
Тема: Попередня та додаткова сервіровки столів до вечері. Підбір посуду,  приборів і столової білизни для даного виду обслуговування. Схеми сервіровки столів.
Презентація
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 93-100
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект,  опрацювати форму   в Google класі. Відповісти на Контрольні питання



Урок № 43 
Практична робота № 3
Сервірування столів до сніданку та обіду. Послідовність виконання сервіровки.

Інструкційна картка




Опрацювати представлене відео, В ході перегляду зверніть увагу на зроблені помилки івкажіть на них в звіті.

Підготувати звіт.  Роботу надіслати.
Д\з. Повторити матеріал.


23.04.20
Урок № 44
Практична робота № 3
Сервірування столів до сніданку та обіду. Послідовність виконання сервіровки.
Підготувати звіт.  Роботу надіслати.
Д\з. Повторити матеріал.



Урок № 45 
Практична робота № 4
Сервірування столів до вечері. Послідовність виконання сервіровки.

Інструкційна картка
Підготувати звіт. Роботу надіслати.
Д\з. Повторити матеріал.


24.03.20
Урок № 46
Практична робота № 4
Сервірування столів до вечері. Послідовність виконання сервіровки.

Інструкційна картка
Підготувати звіт. Роботу надіслати.
Д\з. Повторити матеріал.



Урок № 47
Узагальнюючий урок

контрольне тестування

Д\з. Повторити матеріал.


Тема 10. Організація процесу обслуговування

Урок № 48
Тема: Способи та методи обслуговування гостей
Теоретична частина

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 151 - 153
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект дать відповіді на контрольні питання  в Google класі.


27.04.20
Урок № 49
Тема: Форми обслуговування офіціантами
Теоретична частина

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 156 - 160

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект,  відповіді на контрольні питання  в Google класі.


Урок № 50
Тема: Зустріч відвідувачів. Правила і порядок прийому відвідувачів. Психологія різних типів відвідувачів
Теоретична частина

Опрацювати підручник (5.  С.Г. Кравець) ст.  78 - 80

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект. Скласти структуру виконання дій при зустрічі гостей.


Тема 11. Прийом і оформлення замовлення

Урок № 51
Тема:Подача меню і прейскурантів. Техніка прийому замовлення. Рекомендації страв і вино-горілчаних виробів, коктейлів згідно асортименту меню і прейскуранту. Необхідність перевірки відповідної сервіровки столу до замовлення.


Опрацювати підручник (5.  С.Г. Кравець) ст.  80 - 81


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  тест  в Google класі.



Урок № 52 - 53
Практична робота № 5
Відпрацювання навичок прийому та оформлення замовлення.

Інструклійна картка
Підготувати звіт. Роботу надіслати.
 Д\з. Повторити матеріал



Тема 12. Отримання та подача страв та напоїв

Урок № 54
Тема: Основні способи подачі страв: “в обнос”, “в стіл”, з використанням приставного (підсобного) столика
Теоретична частина

Опрацювати підручник (5. С. Г. Кравець) ст.  81 - 83

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дати відповіді на контрольні питання в Google класі приєднавши до завдання. Підготувати презентацію на тему "Способи подачі страв"



Урок № 55
Тема: Передача замовлення в буфет, холодний і гарячий цехи, одержання і підготовка посуду для замовлених страв. 
Одержання напоїв і готових страв. Необхідність перевірки одержаної продукції згідно замовлення. Вимоги до оформлення страв

Теоретична частина
Опрацювати підручник (5.  С.Г. Кравець) ст.  83 - 88

Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект,  дати відповірі на контрольні питання  в Google класі.


Урок № 56
Тема: Правила подачі вино-горілчаних виробів. Порядок сервіровки столу у відповідності з подачею вино-горілчаних виробів
Теоретична частина
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект відповісти на тест в Google класі.


Урок № 57
Тема: Температура подачі вино-горілчаних виробів. Техніка відкривання пляшок і наливання напоїв. 




Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 142- 146, ознайомитись з відео в Google класі.


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповісти на контрольні питання  в Google класі.



28.04.20
Урок № 58
Тема: Декантація вина
Теоретична частина

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 146 - 148



 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповісти на  контрольні питання в Google класі.


Урок №59 
Тема: Особливості відкривання та подачі шампанського
Теоретична робота
Шампанське: де, коли і як пити | Українська правда _Життя


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповісти на питання красворду  в Google класі.



Урок № 60 
Тема: Правила подачі безалкогольних напоїв.


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповіді на контрольні питання  в Google класі.




29.04.20

Урок № 61 - 62
Практична робота № 6 
Відпрацювання техніки відкорковування пляшок та наливання напоїв.

Інструкційна картка
Підготувати звіт. Надіслати роботу.



30.04.20
Урок № 63
Узагальнюючий урок 

Д\з. Повторити матеріал.



Урок № 64

Тема: Подача холодних закусок. Підбір посуду і приборів для подачі холодних закусок.
Теоретична частина
Презентація
Як розрахувати, скільки страв і продуктів потрібно на святковий ...30 рецептів страв для фуршетного столу | Picantecooking

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 104 - 110

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати Тест  в Google класі.




04.05.20
Урок № 65
Тема: Подача гарячих закусок. Підбір посуду і приборів для подачі гарячих закусок.

Гарячі закуски, Хіжина на Довженка
Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 110



 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповіді на контрольні питання в Google класі.



Урок № 66
Тема: Подача перших страв. Підбір посуду і приборів для подачі супів в залежності від їх виду.
Теоретична частина
Перші страви

Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст.  101- 104
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект виконати  тест  в Google класі.


Урок № 67
Тема: Способи подачі різних видів супів і бульйонів.

Підготувати презентацію по темі "Способи подачі перших страв"
 Д\з. Опрацювати матеріал, результат роботи надіслати в Google класі.


Урок № 68
Тема:Подача других страв. Підбір посуду і приборів для подачі других страв. Особливості подачі других страв при індивідуальних і групових замовленнях відвідувачів.
Теоретична частина


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 111 - 115
 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати тест в Google класі.
Підібрати матеріал по темі "Гарніри і соуси"


Урок № 69
Тема: Правила подачі гарнірів і соусів до других страв.


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, самостійно підібрати соус до гарніру, оформити в таблицю, надіслати  в Google класі.


Урок № 70
Тема:Подача солодких страв. Набір посуду для подачі солодких страв. Правила оформлення солодких страв
Теоретична частина


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 118 - 121

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати  тест  в Google класі.



Урок № 71
Тема:Правила подачі свіжих фруктів і ягід.

https://sites.google.com/site/svitkulinariie/notatki/prikrasa-blud/fruktova-narizka-dla-prikrasi-svatkovogo-stolu

ФРУКТОВА ТАРІЛКА. Обсуждение на LiveInternet - Российский Сервис ...Фруктова нарізка для прикраси святкового столу - Світ кулінарії


 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, відповіді на контрольні питання  в Google класі.


Урок № 72
Тема: Подача гарячих напоїв. Підбір посуду і сервіровка столу перед подачею гарячих напоїв.


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 123- 124

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, Підготувати презентацію на тему "Підбір посуду і сервіровка столу перед подачею гарячих напоїв"




Урок № 73
Тема:Порядок подачі чаю, кави, какао.
Теоретисна частина


Опрацювати підручник (1. П’ятницької Н. О.) ст. 121-123

 Д\з. Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати  тест  в Google класі.


05.05.20
Урок № 74 - 77

Пактична робота № 7

Відпрацювання навичок організації і техніки обслуговування відвідувачів в торговому залі




Д/з Підготувати зві, дати відповіді на контрольні питання,




06.05.20
Урок № 78
Узагальнюючий урок

Д/з Повторити пройдений матеріал.



Тема 13 Розрахунок з відвідувачами

Урок № 79
Тема: Розрахунок з відвідувачами. Форма рахунку, зміст і порядок його заповнення. Подача рахунку і проведення розрахунків. Розрахунок через комп’ютерно-касові системи.

Д/з Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, дайте відповіді на контрольні питання  в Google класі  



07.05.20
Урок № 80

Практична робота № 8

Оформлення бланків рахунків. Проведення розрахунку з відвідувачем.
Д/з Підготувати зві, дати відповіді на контрольні питання,


Урок № 81

Практична робота № 8

Розрахунок з відвідувачами.
Переглянути відео

Д/з Підготувати зві, дати відповіді на контрольні питання,



08.05.12
Тема 14. Збирання використаного посуду
Урок № 82
Тема: Прибирання використаного посуду, приборів.


Д/з Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, виконати  тест  в Google класі



Урок № 83
Тема: Послідовність прибирання чарок, бокалів, склянок

Д/з Опрацювати матеріал, записати опорний конспект, пройдіть завдання в квест кімнаті  в Google класі, результат надішліть. Бажаю успіхів


12.05.20
Урок № 84
 Практична робота № 9
Прибирання використаного посуду
Інструкція
Д/з Підготувати зві, дати відповіді на контрольні питання,



Урок № 85
Підсумкова
вам необхідно пройти всі тести для отримання оцінки.

Свій результат ви можете розрахувати за таблицею додавши результати 4 тестів


 оцінка кількість балів
 12 44-40
 11 39-36
 10 35-33
 9 32-29
 828-25 
 7 24-20
 6 19-17
 5 16-14
 4 13-10
 3 9-7
 2 6-4
 1 3-1




Комментариев нет:

Отправить комментарий