03-20 Управління персоналом у системі обслуговування (МРО 4р)

26.03.21
Урок № 1
Тема: Основні вимоги до роботи адміністратора залу.
Адміністратор ресторану (менеджер) - курси - навчальна студія Trendhttps://www.borovik.com/index_instruction.php?Gins=dycm&lang_i=1 
https://publopicasso.ru/uk/dolzhnostnye-obyazannosti-administratora-zala-kafe.html 
презентація https://ppt-online.org/461124
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект. Дати відповіді на контрольні питання в Google класі.

02.04.21
Урок № 2
Тема: Види управлінської діяльності.
Конспект
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект. Дати відповіді на контрольні питання в Google класі.


09.04.21
Урок № 3
Тема: Організація процесу управління допоміжним персоналом, змінними бригадами (офіціантами, барменами)
Конспект
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект. 



16.04.21
Урок № 4
Тема: Персонал як суб`єкт і об`єкт управління
Конспект
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект, відповісти на тест в Google класі.



23.04.21
Урок № 5
Тема: Система співпраці з персоналом, її складові.

Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект, відповісти на  тест і контрольні питання в Google класі.



30.04.21
Урок № 6
Тема: Методи оцінки персоналу
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект, відповісти на  контрольні питання і тест в Google класі.



07.05.21
Урок № 7
Тема: Планування оплати праці. Розрахунок фонду заробітної плати.
Д/з   опрацювати матеріал, написати конспект, відповісти на тест в Google класі.


14.05.21
Урок № 8
Практична робота № 1. Придбання навичок розрахунок персоналу. Розрахунок оплати праці на підприємстві

Д/з Підготувани звіт до роботи, дати відповіді на контрольні питання в роботі. Робота в Google класі.


21.05.21
Урок № 9
Практична робота № 1. Придбання навичок розрахунок персоналу. Розрахунок оплати праці на підприємстві

Д/з Підготувани звіт до роботи, дати відповіді на контрольні питання в роботі. Робота в Google класі.


28.05.21

Урок № 10
Підсумковий урок

Комментариев нет:

Отправить комментарий