25.03.21
Тема1. Теплове обладнання
Урок № 1
Тема: Класифікація технологічного обладнання
http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/Obl_kk_11/urok/T_7/Zag_vidom_tepl.htm
Підручник Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 133-134.
Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання, виконати тестове завдання в Google класі.
01.04.21
Тема 2. Холодильне обладнання
Тема1. Теплове обладнання
Урок № 1
Тема: Класифікація технологічного обладнання
http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/Obl_kk_11/urok/T_7/Zag_vidom_tepl.htm
Підручник Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 133-134.
Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання, виконати тестове завдання в Google класі.
01.04.21
Тема 2. Холодильне обладнання
Урок № 2
Тема: Холодильні шафи
Класифікація холодильного обладнання Теоретична частина Контрольні питання Підручник Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 296-299. Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання в Google класі. результат роботи надіслати у вигляді фото. 08.04.21 Урок № 3 Тема: Холодильні прилавки, прилавки-вітрини Теоретична частина Підручник Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 299-307 https://studfile.net/preview/5118072/page:18/ Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект. Підготувати презентацію на тему " Холодильні шафи, прилавки, вітрини" 15.04.21 Урок № 4 Тема: Льодогенератори, фризери, охолоджувачі напоїв. Підручник Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 307-310 Льодогенератор
Фризер
Диспенсер для напоїв (Охолоджувач) Гранітор Теоретична частина https://studfile.net/preview/5118072/page:19/ https://studopedia.com.ua/1_41599_tema--holodilne-ustatkuvannya.html Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання. Контрольні питання 22.04.21 Тема: Ваговимірювальне обладнання Урок № 5 Тема: Класифікація ваговимірювального облад. Вага електронна торгова ВР - 1038 Презентація Конспект https://studfile.net/preview/5118072/page:20/ Вага електронна торгова ВР - 1038 Теоретична частина Підручник О.П. Шинкаренко - Технічне оснащення підприємств громадського харчування, частина 1 - ст. 189-191. 29.04.21
Урок № 6
Тема: Практична робота № 1 Підготувати звіт 06.05.21 Тема 4. Електронні контрольно-касові апарати Урок № 7 Тема: Класифікація реєстраторів розрахункових операцій. Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, відповіді на контрольні питання та заповніть робочий аркуш в Google класі 13.05.21 Урок № 8 Тема: Види звітів та оформлення касового журналу. Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, відповіді на Контрольні питання та заповніть робочий аркуш в Google класі 20.05.21 Урок № 9 Тема: r keeper, правила використання та призначення у торгово-технологічному процесі Д/з Переглянути відео, оформити конспект, скласти схему мослідовності приймання замовлення за допомогою системи r keeper. 27.05.21 Урок № 10 Практична робота № 1 Д/з Дати відповіді на контрольні питання в роботі. Підготувати звіт |
Комментариев нет:
Отправить комментарий