03-20 Торгово - технологічне обладнання (МРО 4 р)

25.03.21
 Тема1. Теплове обладнання
Урок № 1 
Тема: Класифікація технологічного обладнання
 http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/Obl_kk_11/urok/T_7/Zag_vidom_tepl.htm 

 Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 133-134.


Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання,  виконати тестове завдання в Google класі.


01.04.21
Тема 2. Холодильне обладнання
Урок № 2
Тема: Холодильні шафи
Класифікація холодильного обладнання
Холодильні шафи
Теоретична частина
Контрольні питання

 Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 296-299.


Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на контрольні питання  в Google класі. результат роботи надіслати у вигляді фото. 


08.04.21
Урок № 3
Тема: Холодильні прилавки, прилавки-вітрини
Теоретична частина

Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 299-307


https://studfile.net/preview/5118072/page:18/
Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект. Підготувати презентацію на тему " Холодильні шафи, прилавки, вітрини"

15.04.21
Урок № 4
Тема: Льодогенератори, фризери, охолоджувачі напоїв.

Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 307-310

Льодогенератор




Фризер











Диспенсер для напоїв (Охолоджувач)

Гранітор 


Теоретична частина
https://studfile.net/preview/5118072/page:19/
https://studopedia.com.ua/1_41599_tema--holodilne-ustatkuvannya.html


Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект,
дати відповіді на контрольні питання.
Контрольні питання



22.04.21
Тема: Ваговимірювальне обладнання

Урок № 5
Тема: Класифікація ваговимірювального облад. Вага електронна торгова ВР - 1038
Презентація
Конспект
https://studfile.net/preview/5118072/page:20/

Вага електронна торгова ВР - 1038
Теоретична частина

Підручник О.П. Шинкаренко - Технічне оснащення підприємств громадського харчування, частина 1 - ст. 189-191.


Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, Контрольні питання



29.04.21
Урок № 6
Тема: Практична робота № 1
Зважування товарів на електронних вагах

Інструкційна картка


Підготувати звіт


06.05.21
Тема 4. Електронні контрольно-касові апарати

Урок № 7
Тема: Класифікація реєстраторів розрахункових операцій.
Фото: Економічна правда
 Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, відповіді на контрольні питання  та заповніть робочий аркуш в  Google класі



13.05.21
Урок № 8
Тема: Види звітів та оформлення касового журналу.
Картинки по запросу картінки Фіскальний звітний чек,
Д/з опрацювати матеріал, оформити конспект, відповіді на Контрольні питання та заповніть робочий аркуш в  Google класі



20.05.21
Урок № 9
Тема: r keeper, правила використання та призначення у торгово-технологічному процесі





Д/з Переглянути відео, оформити конспект, скласти схему мослідовності приймання замовлення за допомогою системи r keeper. 

27.05.21
Урок № 10

Практична робота № 1

Робота на електронних контрольно-касових апаратах. Виведення звітів, заповнення документації

Д/з Дати відповіді на контрольні питання в роботі. Підготувати звіт



Комментариев нет:

Отправить комментарий