Факультатив

12.03.20
Тема: Траншування страв



19.03.20
Тема: Фламбування страв.




26.03.20
Тема: Приготування страв на підсобному столику (гарідоні). Особливості подачі окремих видів закусок – сирна тарілка.


02.04.20
Тема: Фондю, види, технологія приготування



09.04.20
Тема: Правила подачі фондю





16.04.20
Тема: Техніка відкривання і подачі алкогольних напоїв.


23.04.20
Тема: Декантування вин. Робота сомельє


30.04.20
Тема: Види бенкетів: бенкет з частковим обслуговуванням офіціантами, бенкет з повним обслуговуванням офіціантами (офіційний бенкет), бенкет-чай.






07.05.20
Тема: Банкет-прийом з повним обслуговуванням офіціантами. Прийом замовлення, підготовка до проведення бенкету. Сервіровка бенкетного столу. Розміщення гостей за бенкетним столом і черговість їх обслуговування.


14.05.20
Тема: Аперитив. Час подачі аперитиву. Правила обслуговування гостей за столом. Подача кави.






21.05.20
ТемаСучасне теплове обладнання: електрогрилі.


28.05.20
Тема: Сучасне теплове обладнання:  експрес-кавоварки.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий