Тема: Траншування страв
19.03.20
Тема: Фламбування страв.
26.03.20
Тема: Приготування страв на підсобному столику
(гарідоні). Особливості подачі окремих видів закусок – сирна тарілка.
02.04.20
Тема: Фондю, види, технологія приготування
09.04.20
Тема: Правила подачі фондю
16.04.20
Тема: Техніка відкривання і подачі алкогольних напоїв.
23.04.20
Тема: Декантування вин. Робота сомельє
30.04.20
Тема: Види бенкетів: бенкет з частковим обслуговуванням
офіціантами, бенкет з повним обслуговуванням офіціантами (офіційний бенкет),
бенкет-чай.
07.05.20
Тема: Банкет-прийом з повним обслуговуванням офіціантами.
Прийом замовлення, підготовка до проведення бенкету. Сервіровка бенкетного
столу. Розміщення гостей за бенкетним столом і черговість їх обслуговування.
14.05.20
Тема: Аперитив. Час подачі аперитиву. Правила
обслуговування гостей за столом. Подача кави.
21.05.20
Тема: Сучасне теплове обладнання: електрогрилі.
28.05.20
Тема: Сучасне теплове обладнання: експрес-кавоварки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий