група 06-18 "Організація обслуговування клієнтів"


16.03.20. 
 Урок 11. Практична робота № 2
Приготування різноманітних видів кавових напоїв з використанням інвентарю, інструментів, та правила подавання.
 https://docs.google.com/document/d/1fQzS0QiVqA4U9u76taGzUp5M2IAwIJOy1g9CjX9sANE/edit
 Д/з. Підготувати звіт про виконання в Google класі.

Урок 12.
Специфіка і техніка обслуговування іноземних споживачів. Приймання та виконання замовлення від іноземних громадян.
https://docs.google.com/document/d/1SrCyD9v-bNHRGg1uAFro3ivJ8GrEayNOMgEZ8dutY30/edit
Презентація
https://ppt-online.org/432299 
Д/з. Опрацювати матеріал, оформити конспект. Скласти схему послідовності обслуговування. Відвовісти на контрольні питання в Google класі.

17.03.20.  
Урок 13. 
Траншування страв. Фламбування страв. Приготування страв на підсобному столику (гарідоні). 
 https://studopedia.su/13_33844_transhuvannya-strav-v-prisutnosti-vidviduvachiv-restoranu.html
  https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3176/
https://mlynci.com.ua/mlynec/dobri/flambe.html
 Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Підготувати презентацію. Відвовісти на контрольні питання в Google класі.

Урок 14-15

Практична робота № 3
Техніка подачі страв і напоїв. Розрахунок з іноземними споживачами. Меню для іноземних громадян.
Д/з. Підготувати звіт про виконання в Google класі.

Урок 16.
Види обслуговування: харчування по типу «Шведський стіл», «Репінський стіл».
https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3186/ 
http://tursvit.info/shho-take-shvedskyj-stil/ 
Д/з  
Опрацювати матеріал, оформити конспект. Скласти порівняльну таблицю "Спеціальні форми обслуговування"


18.03.20
Урок 17
Особливості форми обслуговування «а ля карт», «а парт».
https://pidruchniki.com/1638120452922/turizm/obslugovuvannya_a_kart_carte

Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, скласти меню відповідно до форми обслуровування, описати послідовність обслуговування

Урок 18
 Особливості форми обслуговування «табель дот», «столи-буфети», презентація вин та національних страв.
https://pidruchniki.com/1638120452922/turizm/obslugovuvannya_a_kart_carte 

 Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, скласти меню відповідно до форми обслуровування, описати послідовність обслуговування

Урок 19

Дегустація блюд та вин.
Обслуговування форумів, семінарів, конференцій
 https://pidruchniki.com/18340719/turizm/degustatsiya_vina
http://megalib.com.ua/content/811_94_Organizaciya_obslygovyvannya_ychasnikiv_forymiv_narad_konferencii.html 

Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, дати відповіді на питання, скласти структурну схему чи таблцю послідовності дегустації, вимоги до проведення обслуговування


Урок 20
 Розрахунки при спеціальних видах обслуговування.
https://westudents.com.ua/glavy/92423-poryadok-rozrahunku-z-vdvduvachami.html 
Д/з  
Опрацювати матеріал, оформити конспект, дати відповіді на питання


Урок 21

Практична робота № 4

Техніка ознайомлення зі стилями роботи бармену.
Набуття практичних навичок. Форми розрахунків по спеціальному обслуговуванню.


19.03.20 
Урок 22

Практична робота № 4

Техніка ознайомлення зі стилями роботи бармену.
Набуття практичних навичок. Форми розрахунків по спеціальному обслуговуванню.
 Д/з Підготувати звіт

 Урок 23
Загальні правила обслуговування банкетів і прийомів. 

https://pidruchniki.com/14051003/turizm/pidgotovka_provedennya_benketu

Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, дати відповіді на питання,  скласти кросворд по темі на десять питань.



 Урок 24
Види банкетів: банкет з частковим обслуговуванням офіціантами, банкет з повним обслуговуванням офіціантами (офіційний банкет), банкет-чай.
https://pidruchniki.com/15341220/turizm/obslugovuvannya_benketiv 
Презентація до уроків № 23-28
 https://ppt-online.org/166544
Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект,  скласти порівняльну характеристику.



 Урок  25
Банкет-прийом. Приймання  замовлення, підготовка до проведення банкету. Розміщення столів, накривання столів скатертинами. Сервірування банкетного столу. Розміщення гостей за банкетним столом і черговість їх обслуговування.
 https://pidruchniki.com/1791021145011/turizm/banket-priyom_povnim_obslugovuvannyam_ofitsiantami

https://pidruchniki.com/10981205/turizm/benket-priyom_tipom_shvedskogo_stolu 
Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект,  скласти структурну схему розсаджування гостей  відповідно статусу, обрати кількість гостей відповідно варіанта, підібрати посуд згідно меню.




Урок 26
Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами. Прийом замовлень, підготовка до проведення банкету. Сервіровка банкетного столу. Розміщення гостей за банкетним столом. Правила обслуговування їх та послідовність подачі страв.
 https://tourism-book.com/pbooks/book-60/ua/chapter-2311/
Д/з. Опрацювати тему, обрати форму обслуговування і описати послідовність роботи персоналу.



 Урок 27
Банкет-чай. Особливості банкету. Розміщення столів, накривання їх скатертинами. Набір посуду і приборів для сервірування столів. Порядок сервірування та правила обслуговування гостей за столом.
https://tourism-book.com/pbooks/book-60/ua/chapter-2314/
Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, дати відповіді на питання, підготувати презентацію

 
Урок 28
Обслуговування прийомів: фуршет, коктейль, буфет-бар. Їх призначення, особливості і переваги. Прийом замовлення. Підготовка приміщення до проведення прийому
https://web.posibnyky.vntu.edu.ua/icgn/10prishak_etyka_dilovyh_stosunkiv/p8-2.html
https://studfile.net/preview/5118121/page:5/ 
Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект,  скласти порівняльну таблцю відповідно різних видів прийомів.

  

Урок 29
Кейтеринг – одна з форм обслуговування банкетів. Корпораційні вечори. Особливості організації обслуговування
https://pidruchniki.com/12210605/turizm/pidgotovka_povnoservisnogo_keyteringovogo_obslugovuvannya
Д/з. 
Опрацювати матеріал, оформити конспект, скласти схему послідовності дій при підготовці до обслуговування



23.03.20. 
Урок 30-31

Практична робота № 5
Організація та проведення банкетів та прийомів. Набуття навичок при організації та обслуговуванні різноманітних видів банкетів та прийомів.
https://docs.google.com/document/d/1T_OjSm-aj_vpL2M-DzFNPhU-20JXnNF4H4DF7eDQRTo/edit?usp=sharing

Д/з Підготувати звіт 

25.03.20  
Урок № 32

Практична робота № 5
Організація та проведення банкетів та прийомів. Набуття навичок при організації та обслуговуванні різноманітних видів банкетів та прийомів.
https://docs.google.com/document/d/1T_OjSm-aj_vpL2M-DzFNPhU-20JXnNF4H4DF7eDQRTo/edit?usp=sharing

Контрольний тест 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMMQxm_BJ5rP_JEKYp6beJCoe2hRJScPpbn8SFKPaUKPi0fA/viewform?usp=sf_link

Комментариев нет: