Література
1. Сало Я.М. Організація роботи барів: довідник бармена. – Львів: Афіша, 2012.
2. Барановский В.А. Учебное пособие для учащихся. – Ростов-на-Дону: Феникс,
2000.
3. Максимец В.П. Общественное питание. – Москва: Экономика,1988.
4. Новак С.О. Робота на електронних контрольно-касових апаратах різних типів.
– К.: Вікторія, 2003.
5. В.С.Доцяк «Страви,напої, закуски, десерти барів і буфетів», - Київ, Вища
школа 1996.
25.03.21
Тема 1. Характеристика основних алкогольних напоїв, що використаються як основа при приготуванні коктейлів
Урок № 1
Тема: Поняття про
аперитив, товарна характеристика коктейлю-аперитиву.
Пообідні (десертні) коктейлі, їх визначення і
класифікація.Теоретична частина
https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/aperytyv-i-dizhestiv-do-i-pislya-yizhi
https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/5465https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/5465/page/2
https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3162/
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Дати відповіді на контрольні питання в Google класі.
01.04.21
Урок № 2
Тема: Характеристика популярних коктейлів, що використовуються у закордонній практиці роботи барів
https://pidruchniki.com/1709042460452/turizm/harakteristiki_zmishanih_napoyiv
Презентація
Основні групи напоїв
https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/aperytyv-i-dizhestiv-do-i-pislya-yizhi
https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/5465https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/5465/page/2
https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3162/
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Дати відповіді на контрольні питання в Google класі.
01.04.21
Урок № 2
Тема: Характеристика популярних коктейлів, що використовуються у закордонній практиці роботи барів
https://pidruchniki.com/1709042460452/turizm/harakteristiki_zmishanih_napoyiv
Презентація
Основні групи напоїв
Найвідоміші коктейлі
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Пройти тестування в Google класі.
08.04.21
Урок № 3
Тема: Класична група (шаруваті)
Презентація
https://henuathatsit.ru/rizne/54996-sharuvati-koktejli-na-osnovi-likeru.html
15.04.21
Урок № 4
Тема: Підсолоджуючі коктейлі (сау)
Теоретична частина
Презентація
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Дати відповіді на контрольні питання в Google класі.
22.04.21
Урок № 5
Тема: Емульгаторна група коктейлів
Теоретична частина
29.04.21
Урок № 6
Тема: Довгі змішані напої: джулепи, коблери, кулери. Вимоги до якості
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Дати відповіді на тест в Google класі. Підготувати технологічні картки на тему: " Приготування довгих змішаних напоїв"
06.05.21
Урок № 7
Тема: Оригінальні коктейлі, їх визначення і класифікація. Формули складу. Особливості приготування, оформлення і подачі оригінальних коктейлів
Теоретична частина, опрацювати матеріал презентації.
Складіть пазли
Д/з Опрацювати матеріал. Написати конспект. Дати відповіді на тест в Google класі. Підготувати технологічні картки на тему: " Оригінальні коктейлі"13.05.21
Урок № 8
Практична робота № 1
Тема: Придбання навичок змішування компонентів коктейлю, робота з барним посудом, інвентарем.
Д/з Оформити роботу, підготувати звіт записаши в зошиті, дати відповіді на контрольні питання. Робота в Google класі
20.05.21
Урок № 9
Практична робота № 1
Тема: Придбання навичок змішування компонентів коктейлю, робота з барним посудом, інвентарем.
Д/з Оформити роботу, підготувати звіт записаши в зошиті, дати відповіді на контрольні питання. Робота в Google класі
27.05.21
Урок№ 10
Підсумковий урок
Пройти контрольне тематичне тестування
Комментариев нет:
Отправить комментарий