група 04-17 "Устаткування ПРГ"

17.03.20
Урок № 45
Загальні відомості про устаткування з газовим нагріванням.

Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 138. 
https://vseosvita.ua/library/gazove-ustatkuvanna-4982.html

 Д/з. Підготувати презентацію, доповідь на тему: "Газ, його властивості"

24.03.20
Урок № 46

Газові пальники: види, будова.
 https://studfile.net/preview/5118202/page:10/
 Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 141-146. 
Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на питання


1. Пояснити призначення та конструкцію газових пальників.
2 Які стадії супроводжують процеси горіння газоповітряної суміші?
3 Обґрунтувати область використання газових пальників.
4 Які переваги та недоліки мають дифузійні пальники?
5 Які переваги та недоліки мають інжекційні пальники?
6 Поясніть принцип дифузії та інжекції.
7 З якою метою виконують перерахунок пальників, що працюють на природному
газі?

8 Яку роль виконує голівка газового пальника?
9 Що називають критичним отвором прохідного отвору пальника?
10 Від яких основних параметрів залежить стійкість процесу горіння?
11 Чим відрізняється процес ежекції від процесу інжекції?


25.03.20 
Урок № 47 

Правила розпалювання пальників з дотриманням технічних вимог безпеки праці
 Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 146-149. 
Д/з опрацювати тему, оформити конспект, дати відповіді на питання

1. Які дії необхідно провести, якщо в приміщенні відчувається запах газу?
2. Від чого залежить стійкість горіння газу?
3. В якому випадку відбувається проскакування прлумья?
4. Чому виникає таке явище, як відрив полумья?
5. При якій умові полум`я стає безбарвним і розпливчастим?
6. При якій умові у полум`я зявляються жовті язики, які кптять?
7. Яке призначення блок крану?
8. Як перевірити герметичність крана пальника?
9. Чому відбувається вибух газу?
10. Що необхідно зробити по закінченню використання газових пальників (обладнання)?

31.03.20
Урок № 48
Характеристика та властивості горючих газів, переваги та недоліки газового обігріву.
  Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 138-140. 
 https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%B7-%D0%B3%D0%B0%D0%B7
Д/з опрацювати тему, оформити конспект, скласти кросворд по темі "Газ та газові пальникі"


07.04.20 
Урок № 49
 Правильне та неправильне горіння газу, способи регулювання подачі повітря.
 https://loda.gov.ua/news?id=40245
Д/з  Підготувати відео ролік по  темі "Безпечне використання газу"

14.04.20
Урок № 50
Газова плита ПГСМ – 2Ш будова, принцип дії.
Теоретична частина Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 150-152. 

Д/з опрацювати тему, оформити конспект.
Підписати основні елементи газової плити


21.04.20
Урок № 51
Тема: Газові плити з відкритим полум`ям. Будова, принцип дії.

https://hitech-online.ru/tehnika-dlya-kuhni/kuhonnaya-plita/ustrojstvo-gazovoj.html
Для ознайомлення




Д/з опрацювати тему, оформити конспект, підпишіть частини плити. Завдання з малюнком


28.04.20
Урок № 52
Тема: Особливості та переваги пальників з інфрачервоним опроміненням, їх використання. Запобігання перевитрат палива


https://studfile.net/preview/5486048/page:21/
Інструкція з експлуатації

Д/з опрацювати тему, оформити конспект.  Підготувати презентацію на тену : "Газові плити"




05.05.20
Урок 53
Тема: Електрична плита ПЕСМ – 4ШБ будова, принцип дії.
Теоретична частина
https://studfile.net/preview/5118072/page:10/
Презентація
Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 179-180. 

Д/з опрацювати тему, оформити конспект. Дати відповіді на контрольні питання


12.05.20
Урок 54
Тема: Шафи для розстоювання та випікання кондитерських виробів: призначення, будова, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог безпеки праці
Теорнтична частина
Технологія приготування батону пшеничногоТехнологія приготування батону пшеничного
Підручник  Н.П. Саєнко -Устаткування підприємств громадського харчування - Київ "ЛДЛ"2005. сторінка 191-194. 

Д/з опрацювати тему, оформити конспект. Дати відповіді на на контрольні питання.Відповідно до завдання підпишіть основні частини машини.

19.05.20
Урок 55 
Лабораторно-практична робота 4: Вивчення будови, підготовки до роботи устаткування для варіння їжі. Плита газова ПГСМ-2Ш

Д/з Підготувати звіт, дати відповіді на контрольні питання.



26.05.20
Урок 56
Лабораторно-практична робота 4: Вивчення будови, підготовки до роботи устаткування для варіння їжі. Плита електрична ПЕСМ-4ШБ. Вирішення проблемних ситуацій під час роботи. Ознайомлення з приладами автоматики регулювання та безпеки, технічною документацією.

Д/з Підготувати звіт, дати відповіді на контрольні питання.

02.06.20
Урок 57
Узагальнюючий урок
Скласти пазл скрін малюнка надіслати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий